Sliter du med å betale?

Alle kan være med i Titan Fekteklubb! Vi tror på at alle barn og ungdom skal få drive med idrett uansett familiens økonomi. Sliter du med å betale medlems- og treningsavgiften, så finner vi derfor alltid en løsning på det sammen med deg.

Du har 5 muligheter:

  1. Titan Fekteklubb har muligheten til å dekke medlems- og treningsavgiften for barn og ungdom med lav betalingsevne. Ta kontakt med oss om dette gjelder din familie på hei@titanfencing.no. Vi kan også dekke kostnadene i forbindelse med konkurranser, treningssamlinger og reiser.
  2. Betal medlemskontingenten først. Del deretter opp treningsavgiften i flere deler. Ønsker du å betale i flere deler så ta kontakt med hei@titanfencing.no .
  3. Ta kontakt med Titan Fekteklubb hvis du du trenger betalingsutsettelse. Dette er ikke noe problem og vi er tålmodige.
  4. Er du i kontakt med NAV eller sosialkontor i din hverdag, så kan det hende de vil hjelpe deg. Offentlige myndigheter mener det er viktig at barn og ungdom får delta i idrettslag uansett hva slags økonomi familien har.
  5. Ta kontakt for rabatter! Vi tilbyr studentrabatt, familierabatt og rabatt ved sen kursstart. Vi er fleksible og dedikerte til å finne løsninger som passer for alle.

Våre gratistilbud:

  1. Ferieklubben er gratis for alle
  2. Leksehjelpen er gratis for alle
  3. Utstyr er gratis for alle.
  4. Vi kan dekke medlems- og treningsavgiften i noen tilfeller
  5. Vi kan dekke kostnadene forbundet med konkurranser og samlinger i noen tilfeller